KEHOP-5.4.1

Szemléletformálási programok Nőtincs konzorciumában

Kedves Válaszoló!

Nőtincs Község Önkormányzata, KEHOP-5.4.1-16-2016-00466 azonosító számú pályázata támogatásban részesült a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében a „KEHOP-5.4.1 – Szemléletformálási programok”  című pályázati felhívás kertében.

A pályázatunk része, hogy a lakosság szemléletformálása és a megújuló energiaforrások népszerűsítése érdekében energiatudatos tippeket, cikkeket osztunk meg a lakossággal.
Energiatudatos cikkek

A projekt megvalósítása során a településen lévő intézmények tanulói és dolgozói tanulmányukatok és rendezvényeken vehettek részt.
Rendezvények

A pályázat szakma megvalósítását segíti a kérdőív kitöltésével, amely néhány percet vesz csupán igénybe. 18 év alattiak kitöltésére is számítunk, akik akkor tegyék ezt meg, ha szüleiknek erről tudomása van.
Kérdőív kitöltése

Kérjük, hogy a Nőtincs településen állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek vagy településeken született személyek töltsék ki a kérdőívet.

Energiatotó, amely során kvíz jelleggel az olvasó leszűrheti általános tudását és a megújuló energiaforrásokkal kapcsolat ismereteit.

Köszönjük az együttműködését!

Üdvözlettel,
Nőtincs Község Önkormányzata


Honlap_Osszefoglalo_-jav-vege


Felhivas_Iskola_also-Notincs


Felhivas_Iskola_felso-Notincs


Felhivas_ovi-Notincs2


Meghívó-Nőtincs-12.07


Meghivo-2019-11-26