[:hu]Nyertes pályázatok, támogatóink[:]

[:hu]

2016-ban és 2017-ben elnyert pályázatok:

4. A Belügyminisztérium a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó támogatása jogcímen Nőtincs Község Önkormányzatát a miniszteri döntésnek megfelelően 1.262.380 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti. A miniszteri döntés alapján nyújtott támogatást a Kedvezményezett kizárólag az alábbiakban meghatározott célokra, a jelzett keretösszeg erejéig használhatja fel: 71 erdei köbméter keménylombos tűzifa. A Kedvezményezett a támogatásból vásárolt tűzifát 2018. február 15-éig osztja ki a rászorulók részére. A tűzifát az Ipolyerdő Zrt. hiánytalanul leszállította, kiosztása a beérkezett kérelmek feldolgozását követően (a november 30-i határidő lejárta után) kezdődik meg, és várhatóan decemberben, még karácsony előtt befejeződik.

3. Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése című VP felhívásra támogatási kérelmet nyújtottunk be „Nőtincs civil-ház felújítása” címmel. A projekt keretében a volt idősek napközi otthonának helyet adó, ma közösségi házként működő épületet kívánjuk felújítani, korszerűsíteni azért, hogy az valóban a községben működő civil szervezetek, közösségek háza, találkozó helye, a civil élet központja legyen. A pályázatunk nagy örömünkre nyert, jelenleg a támogatói okirat egyeztetése és a szerződéskötés folyamata zajlik. Az elnyert összeg 21,3 mFt.

 

2. „56-os emlékmű állítás Nőtincs községben” az 56-os Emlékbizottság támogatásával. Elnyert támogatás: 4.000.000 Ft. Megvalósítás: 2017. április 30.

 

 

1. „Újra együtt!” – Testvértelepülési kapcsolatok ápolása (Nőtincs-Málas) a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával. Elnyert támogatás: 750.000 Ft. Megvalósított programok:

  1. 2016. augusztus 20-án Nőtincsen  Szent István király és az államalapítás közös ünneplése Málas (SK) község küldöttségével.
  2. 2017. március 24-én Málason és Zselízen Nőtincs község küldöttségének látogatása.

2014-ben és 2015-ben elnyert pályázatok:

a tartalom feltöltése folyamatban…

2014 előtt nyert pályázatok:

a tartalom feltöltése folyamatban…

Köszönjük a támogatásokat![:]