Lakossági pályázatok

Nőtincs Község Önkormányzat Pályázatot Hirdet szociális közétkeztetési és vendégétkeztetési feladatok ellátására a saját tulajdonában lévő főzőkonyha üzemeltetésére 2022. január 01. napjától.

Pályázati felhívás


Nőtincs Község Önkormáyzata pályázatot hirdet „Szociális tűzifa igénylés 2020” témában.

Igénylőlapok átvehetők a Nőtincsi Közös Önkormányzati Hivatal recepcióján ügyfélfogadási időben. A határidőn túl benyújtott kérelmek elutasításra kerülnek.

Benyújtási határidő: 2021. november 10. – december 4. között a kihelyezett hivatali postaládába dobva.

Határozat a tűzifa rendelet módosításáról
Igénylőlap


Nőtincs Község Önkormányzata pályázatot hirdet a Szent István tó partján található „Közösségi tér és büfé” helyiségek bérlésére és üzemeltetésére.

A pályázati kiírás itt található:
Büfé üzemeltetési pályázat

Jelentkezési határidő: 2020. 10. 16.

További információ és a helyszíni bejárás egyeztetése: palyazat@notincs.hu


Örömmel közlöm, hogy a futó pályázatok átalakításával és az Emberi Erőforrások Minisztériumában történő egyeztetések eredményeképp egyedülálló, nem szociális alapon meghirdetett támogatásokat oszthatunk szét diákoknak ösztöndíj, másoknak lakossági támogatás formájában.

A pályázati kiírás és a jelentkezés módja az alábbi linken:
Ösztöndíj támogatás pályázat
Lakhatási támogatás pályázat

Beadás kezdete: 2020. július 10.
Beadási határidő: 2020. július 24.

— A pályázatok értékelése megtörtént, a beérkezett 189 pályázatból 159 személynek tudtunk lakhatási támogatást vagy ösztöndíjat biztosítani.


Nyári diákmunka pályázat
A korábban nagysikerű nyári fizetett diákmunka meghirdetése a veszélyhelyzet miatt kétséges volt, azonban a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya szűk határidővel mégis meghirdette a jelentkezést.

A program keretében 16 – 25 év közötti nappali tagozatos diákok munkatapasztalatot és jövedelmet szerezhetnek az önkormányzat intézményeiben végzendő munkával.

A pályázati kiírás és a jelentkezés módja az alábbi linken:
Nyári diákmunka pályázat

Beadási határidő: 2020. június 29. éjfél